1 | بررسی برخی از ویژگی های کیفی و پایداری اکسیداسیونی روغنهای استخراجی از بنفشه، بابونه، اسپند، شنبلیله و اسطوخدوس | میترا رنجبری شیشوان | | استاد راهنما |
2 | اثر بهبوددهنده های مختلف بر ویژگی های کیفی کیک در طی نگهداری | مهسا اشرافی | | استاد راهنما |
3 | تولید کیک اسفنجی حاوی پودر سیاه دانه و بررسی برخی از ویژگی های کیفی ان در طی نگهداری | مهدیه دالاندارکوهی | | استاد راهنما |
4 | تولید دوغ حاوی عصاره مالت و بررسی ویژگی های کیفی آن در طی نگهداری | نعیمه داورمهر | | استاد راهنما |
5 | تولید دوغ حاوی آب انار و بررسی ویژگی های کیفی آن در طی نگهداری | شهرزاد منصفی | | استاد راهنما |
6 | استخراج روغن ازسیاه دانه همراه با برگ رزماری با پرس سرد و بررسی ویژگیهای کیفی آن در طی نگهداری | ابراهیم افخمی سرای | | استاد راهنما |